Welcome to puncakbikers.blogspot.com Kami adalah komuniti berbasikal dan sesiapa yang berminat untuk menyertai kami sangat dialu-alukan..

Thursday, 12 April 2012

Kayuhan Taman Cabaran Putrajaya - Putrajaya Challenge Park (PCP)

Antara aktiviti Puncak Bikers dihujung minggu bagi rider yang ade masa lapang, kami telah membuat keputusan untuk berkayuh di PCP (Ramai yang dah pernah kayuh sini kan) . Pengalaman memang tak boleh nak digambarkan. Mesti korang pun ada pengalaman masing-masing kan. Tapi yang bestnye kat sini sebab walaupun kat luar memang cuaca panas, dalam Taman Cabaran ni tetap sejuk aje sebab dilitupi dengan pokok-pokok yang menyegarkan.. (Cewah..)  So, cakap banyak pun tak gune, kite layankan gambar dibawah ye.. :)

 Wajah-wajah kami.. haha
 Tekad mengharungi trek taman cabaran..
 Antara otai-otai rider puncak bikers.







 Penat.. rehat sat..





Kesimpulannya, Berbasikallah demi menjaga kesihatan dan stamina diri. Insya-Allah kita juga dapat make some new friends with others cycling team. Jom Kayuh!

Nantikan post akan datang.. :)

Salam..

No comments:

Post a Comment

Copyright ⓒ2012. All Right Reserved by Puncak Bikers Cycling Community